Načítání...

SH-MC

Minecraft survival server
Jak a proč SH-MC?

Návrhy a nápady

Tento příspěvek slouží k tomu, abyste mohli přidat komentář a dát své nápady – jak zlepšit či změnit Minecraft server nebo i Discord – chcete více místností? Či něco ve hře chybí? Napište to do komentářů.

21 thoughts on “Návrhy a nápady

  1. Můj návrh je dát A-Teamu volno o Vánocích, např. modům 🙂

    DJdany71

    1. V podstatě modové si mohou udělat volno kdy chtějí, pokud teda tam budou alespoň občas – takže v podstatě klidně 😀

  2. Rád bych aby se server přepnul na hard aby byli efektivní farmy
    Tobikzezupy

    1. Server byl dříve hard, ale změnil se na normal, kvůli lidem – navíc obtížnost by neměla nijak ovlivňovat farmy.

  3. Změnit aby šel spawner vytěžit i bez krumpáče za X tisíc na jedno použití. 🙂 pro mě je v podstatě nemožné si to našetřit.

    1. Ten krumpáč je drahý schválně – můžeš ho použít v podstatě asi 33x, což není zase tak málo.
      Jediný co je možný je zlevnit krumpáč z 2x nether star na 1x nether star, ale i tak. V podstatě stačí pár hodit hrát, vydělat si peníze a enchantovat atp. a získáš ty suroviny v pohodě – nether star je trochu těžší na získání, ale můžeš jí i koupit od hráčů.

    2. Co bych 100% přidal je aby se villagery mohly přeměňovat na zombie villagery aby se s nima léle obchodovalo, také bych změnil despawnovaní mobů s name tegama protože když jsem si kolikrá chtěl uďelat nějákou farmu na vlnu nebo tak něco tak jsem musel použít asi 20 name tagů a přesto se mi některé despawnuli.

      1. Mobové se nedespawnují, pokud jich tam není například 50 u sebe. Podle typu moba.

  4. Možno pridať možnosť giftnúť veci ako VIP/fly/vstup na XP farmu atď.? A možno pridať PVP arénu? Bola by to celkom sranda 😀
    Pardon ak to tam už je a ja som to len nenašla
    -KengyTheDeer

    1. Teoreticky gift věcí jako VIP/fly/vstup do farmy jde, ale jedině přes admina, hlavně to VIP – to se dá koupit pro někoho a nebo i převést VIP zdarma. PvP Aréna mi přijde zbytečná částečně, záleží jaký typ a tak – lidi ztrácí předměty a tak, muselo by se to ošetřit proti fly a podobně.
      Ale pokud člověk chce někomu darovat/převést VIP, či i votepointy z hlasování, stačí napsat mně:)

  5. Shadouw by mohl udělat hlacování na discordu o difficulty:hard

    1. Dřív byla obtížnost hard a lidi odhlasovali normální obtížnost.

        1. Na tom nezáleží, pokud jde o nakažení vesničanů a snížení cen – je to trochu moc OP a navíc je to zcela vyplé na serveru.

  6. Ahoj, chcel by som aby server mal nejake eventy a dostavalo sa za to nejake odmeny raz za tyžden sa da nejaky datum a budu eventy

  7. Já bych za sebe navrhnul, když už se tady ta diskuze teda tak rozjela, dát obtížnost Hard a ještě přidat nějakej Ultra Hard Mod, aby v noci prostě do lesa nešlo jít. Takhle je to jen velký pískoviště a po lese lítají netheritoví supermani. Bylo super, když se do podzemí skoro nedalo vlízt po tmě a bez dobrejch věcí. Kdo chce klid, musí mít resku a musí se smířit s málem nebo mít obchodní talent – neexistuje v noci prostě stát venku nebo se probojovat se základem. Aby v noci všechno za dveřma ven bylo prostě nebezpečný. Náhlá smrt.

    Výměnný obchod zní SUPER. Peníze bych taky zrušil úplně. Bonus pak je, že nepůjde tak snadno určit, kdo je jak bohatej, protože bohatství se určí podle itemů, a ty má každej obvykle doma, ne v nějaké tabulce; soupeřit se bude prostě v úplně něčem jiným, každej individuálně, co si spolu určí, pokud vůbec. Už nebude mít kdo jak nahlížet do univerzální tabulky, jako je /baltop a která stejně neurčuje vše. Podstatný by bylo max. to, jak je kdo „dobrej” v tom a tom jobu. A nějak bych promyslel, co člověk získává u plnění jobů, a tyhle itemy nebo tuhle hodnotu dal na výměnu za ty jiný itemy. Např. ten krumpáč, teď je tam i ta Elytra nebo podobný cypovinky, ale i in-game věci, jako beacon apod. Ale prostě za draho, v naturáliích. Žádný, že nováček tu nemá ani žádnej základní dům nebo je tam pár hodin, a vedle malé travnaté placky se sloupem beden má pyramidu z diamantů s beaconem, protože prostě zná tu cestu hrou; pak udělá shop, tím 14 dní křiví ekonomiku na serveru, a pak přestane hrát a nahradí ho někdo další v řadě.

    Ve zkratce: Ultra-supr-hard vanilla se směnným obchodem za nasekaný věci při jobu a smazat cash. Takže Tak.

  8. Na server bych přidal třeba kdyby nikdo zahlasoval třeba 8Krát! tak by dostal třeba Dia Blok ale lepé by bylo kdyby za nejmene 25 vote byli elytra i kdyz tam máme Fly no ale hodilo by se to 😀

Comments are closed.